Fri leverans i Sverige

Din varukorg är tom.

Varför inte prova en av dessa produkter ?

Returer och Byten

—-

Vår policy gäller i 14 dagar. Om det har gått mer än 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda återbetalning eller utbyte.

För att kunna returneras måste varan vara oanvänd och i samma skick som du fick den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Vissa typer av varor får inte returneras. Till exempel kan inte lättförstörbara varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter returneras. På samma sätt tar vi inte emot intima eller sanitära produkter, farliga material eller ämnen eller brandfarliga vätskor eller gaser.

Andra artiklar som inte kan returneras:
* Presentkort
* Programvara som kan laddas ner
* Vissa hälsoprodukter och produkter för personlig vård

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller ett bevis på köpet.
Återlämna inte ditt köp till tillverkaren.

I vissa fall ges endast partiell återbetalning: (i förekommande fall)
* Böcker med tydliga tecken på användning
* CD-skivor, DVD-skivor, VHS-kassetter, programvara, videospel, ljudband eller vinylskivor som har öppnats.
* Alla artiklar som inte är i originalskick, är skadade eller saknar delar av någon anledning som inte beror på ett fel från vår sida.
* Alla artiklar som returneras mer än 30 dagar efter leverans.
Återbetalningar (om några)
När vi har tagit emot och inspekterat din retur kommer vi att skicka ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot den returnerade varan. Vi meddelar dig också om återbetalningen godkänns eller avslås.
Om det godkänns kommer din återbetalning att behandlas och ditt ursprungliga kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod kommer att krediteras automatiskt inom några dagar.

Försenade eller uteblivna återbetalningar (om några)

Om du ännu inte har fått någon återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag eftersom det kan ta tid innan återbetalningen är officiellt bokförd.
Kontakta sedan din bank. Det finns ofta en handläggningstid innan återbetalningen bokförs.
Om du har gjort allt detta och fortfarande inte har fått din återbetalning, kontakta oss på info@makston-smyckeskrin.se.
Försäljnings- eller kampanjartiklar (om tillämpligt)
Endast varor till normalpris är berättigade till återbetalning. Tyvärr är rabatterade varor eller varor som säljs inte det.

Utbyten (om tillämpligt)

Vi ersätter endast artiklar som ursprungligen är felaktiga eller skadade. Om du vill ersätta din produkt med samma produkt, skicka ett e-postmeddelande till oss på info@makston-smyckeskrin.se.

Gåvor

Om varan markerades som en gåva vid köpet och skickades direkt till dig, får du en gåvokredit som motsvarar värdet av den returnerade varan. När den returnerade varan har tagits emot skickas ett presentkort till dig med posten.

Om varan inte var märkt som en gåva vid köptillfället eller om personen som gav gåvan fick beställningen skickad till sig med avsikt att returnera den till dig vid ett senare tillfälle, skickar vi återbetalningen till dem och de får veta att du har returnerat deras gåva.
Försändelse
Om du vill returnera din produkt skickar du ett meddelande till följande e-postadress: info@makston-smyckeskrin.se

Du ansvarar för fraktkostnaderna för att returnera varan. De kan inte återbetalas. Om du får en återbetalning dras returfraktkostnaden av.

Beroende på var du bor kan det ta olika lång tid innan du får din utbytta produkt.

Om du skickar en vara som är värd mer än 780 Kr rekommenderar vi att du använder en spårningstjänst eller att du försäkrar din försändelse. Vi garanterar inte att vi får den returnerade varan.