Fri leverans i Sverige

Din varukorg är tom.

Varför inte prova en av dessa produkter ?

Vilken Juvel du ska ge till en Kvinna ?

Vilken Juvel du ska ge till en Kvinna

Julen närmar sig snabbt och vissa av oss funderar redan på vad vi ska köpa. Men oavsett om det är till en födelsedag, mors dag eller bara för att det är roligt att ge, vill du hitta det perfekta föremålet och behöver lite råd? Med smycken kan du inte göra fel. Örhängen, ringar, halsband och armband avslöjar skönheten hos den kvinna som bär dem. De är mycket mer än enkla modeaccessoarer, de blir ofta livskamrater.

Vill du erbjuda en juvel som kommer att glädja dig varje gång? För att undvika att du tappar smaken har vi valt att avslöja 5 tips för att välja ett trendigt och raffinerat smycke att ge till en kvinna.

1. Smycken av halvädelsten: en sten, två skott

Varje sten har sina egna unika egenskaper. Genom att välja dessa karaktärsfulla smycken som gåva till din fru, flickvän eller till och med din mamma väljer du en mycket mer personlig gåva än ett klassiskt smycke. Dessa damers smyckessamling är säkert redan välfylld, men genom att välja ett mycket precist föremål, oavsett om det är en förgylld medaljong, en ring eller en bohemisk ring, är det stenen eller stenarna som den bär som gör att budskapet kommer fram.

smycken av ädelstenar

Det är en presentidé som kommer att göra stor skillnad i hjärtat på den person som den är avsedd för. Det kräver dock lite arbete. Variationen av halvädelstenar är otrolig och alla stenar hänvisar till en mycket viktig personlighets- eller energiaspekt. Så för att undvika att göra ett misstag när du väljer ett smycke bör du ta reda på vad stenarna betyder, så att du kan ge ett smycke som är lika personligt som vackert.

Förutom att förklara din kärlek bevisar du också att du känner den lyckliga personen väl, att du känner hennes unika karaktär och personlighet. Det kommer att ge ett bestående intryck!

2. XXL-halsband: den trendiga gåvan

Det är omöjligt att missa dem under modeveckan höst-vinter 22/23.

Stora gyllene halsband med imponerande länkar, grova och avledda halsband eller chokers med flashiga tofsar - trenden i år är att inte vara diskret.

XXL-halsband

Om du vill erbjuda ett smycke till en djärv kvinna, en fashionista på heltid som inte är rädd för ögat, kan du vara helt säker på att du siktar på rätt sak genom att välja den feminina modeaccessoaren för tillfället. Vi pratar inte om att elegant förstärka halsringningen eller till och med att fint framhäva ett ansikte, utan snarare om att göra ett uttalande!

Oroa dig inte, för dem som svär på diskretion och finess, kommer små chokers eller fina halsband av pärlemor eller fina stenar att förbli evigt sofistikerade och eleganta under alla omständigheter.

3. En noggrant utvald ring för att visa tillgivenhet

Att ge bort ett smycke är inte helt trivialt. Det är en känslig och ibland engagerande handling.

När de är av hög kvalitet och väl valda med precision är det en liten del av sig själv som man ger till en person som kommer att bära dem resten av sitt liv. Detta lilla föremål blir därför symboliskt genom att det knyter oss till ägaren.

Ringen är ett känsligare men också mer personligt val.

Förutom att känna till storleken på fingret måste man också veta exakt vilken person man ger det till.

Om örhängena kan döljas under en frisyr, ett armband kamoufleras under ärmarna på en tröja och ett halsband döljas bakom en krage, så är en ring i allmänhet väl synlig. Det är därför viktigt att vara medveten om den framtida bärarens smak och hudton för att undvika en faux pas.

Guld eller silver, tunn eller imponerande ring, små stenar eller små pärlor, ett råd: var försiktig !

4. Fancy örhängen: den originella gåvan

Ditt trick är att bli ihågkommen för dina gåvor. Naturligtvis ska du se till att du respekterar smaken och personligheten hos den person som den är avsedd för. Vill du ha något lite originellt, kanske mer symboliskt och lite mindre klassiskt? Välj det fina örhänget.

Många kvinnor älskar att bära dem och de är lätta att känna igen. Har du någonsin lagt märke till att din syster älskar att bära sina kattörhängen? Och din kollega på jobbet bär regelbundet sina små hängande kakörhängen. Svårt att missa, eller hur ? Njut av det och ha kul. Hon älskar att spegla sin Peter Pan-sida och har redan en mugg och en musmatta med en enhörning ? Du har precis hittat din nästa presentidé !

5. För att ge ett perfekt smycke till en kvinna måste du :

  • Uppmärksamma hennes smak och personlighet
  • Lära sig om symboliken i smycken och halvädelstenar.
  • Köp det hon gillar, inte det du gillar.
  • Känna till sin hudton och storlek enligt det valda smycket
  • Gör en bra förpackning

Med dessa exakta idéer och kloka råd är du nu redo att erbjuda en juvel till en kvinna utan att göra något misstag. Men glöm aldrig att alla smycken måste förvaras omsorgsfullt för att hålla i flera år utan att skadas. Och för detta finns det inget lämpligare än ett vackert fodral som valts ut med omsorg. Det är dags att ta en titt på vårt utbud av smyckeskrin.

smyckeskrin

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.