Fri leverans i Sverige

Din varukorg är tom.

Varför inte prova en av dessa produkter ?

Smyckeshållare DIY: 5 tips för att enkelt göra en smyckeshållare

Smyckeshållare DIY

Att göra en hemgjord smyckeshållare

Hur roligt det än är att samla och bära smycken kan det vara svårt att veta hur man ska förvara dem. Om du inte är försiktig kan din samling lätt bli en enda röra.

Det finns ingen kvinna som inte gillar smycken. Det är bra att ha en stor samling smycken, men det är bättre att veta var ditt favoritpar av örhängen eller ditt favorithalsband finns. Om du förvarar dina smycken i lådorna kommer du att trassla ihop dem och lättare tappa bort dem. Gör slut på din prövning varje gång du letar efter ett smycke.

Väggmonterad smyckeshållare att göra för vem ?

Dessa DIY-smyckeshållare är främst avsedda för kvinnor, men även män kan överraska sina flickvänner genom att göra en underbar hållare för hennes smycken. Gör något på din fritid med en rolig DIY. Det tar inte mycket tid och kostar dig nästan ingenting.

På så sätt har du fördelen att alltid veta var dina favoritsmycken finns och du får vackra dekorationer på väggarna. Perfekt för att spara tid och tålamod varje gång du behöver smycken. Allt du behöver är lite ansträngning och fantasi. Du kan enkelt göra din egen väggmonterade smyckeshållare för att förvara dina smycken med stil.

Det bästa valet för att förvara dina smycken i vår kollektion av smyckeshållare.

smyckeshållare

Inrednings- och förvaringsidéer: gör en DIY smyckeshållare

Den första frågan är om du vill att smyckena ska vara dolda eller visade. Det finns många alternativ för att göra en smyckeshållare, både när det gäller utseende, funktionalitet och svårighetsgrad. Det finns ingen ursäkt för att inte göra det själv och få dina smycken i form!

En ivrig smyckessamlare vet hur viktigt det är att ha en plats att organisera sin samling på. Om du har många armband eller halsband kan dessa 5 tips vara till stor hjälp. Originella idéer för att presentera din smyckeskollektion.

1. Smyckeshållare i drivved

Smyckeshållare i drivved

En smyckeshållare i drivved är ett av de enklaste och billigaste sätten att förvara dina smycken. Samla ihop grenar från en flod eller sjö. Häng sedan upp den på väggen med ett rep. Du kan sedan enkelt skruva in små krokar för att hänga upp dina par örhängen, halsband och hängen.

2. Ram smyckeshållare

Ram smyckeshållare

För att göra den här hemmagjorda smyckeshållaren tar du en bildram och en liten bit ståltrådsnät. Fäst trådnätet på ramen med lim och fäst hållaren på väggen. Den här smyckesramen är mycket praktisk för att hänga upp dina örhängen. Om du vill göra som på bilderna kan du också använda krokar för att förvara långa smycken, t.ex. halsband.

3. Stege smyckeshållare

Stege smyckeshållare

Ett föga känt sätt att förvara smycken, men det är i alla fall väldigt originellt. Om du har en stege till hands och vill omvandla den till ett smyckesförråd kan den ge rummet en fin dekorativ touch. Du kan lämna den som den är, eller så kan du lägga till en duk eller ett nät mellan stängerna för att få extra förvaringsutrymme.

4. Smyckeshållare med hängare

Smyckeshållare med hängare

Smyckeshållaren med hängare är ganska välkänd, men fortfarande effektiv och lättillgänglig. Alla har galgar hemma. Om du inte redan har ett lämpligt förvaringsutrymme för dina långa smycken kan du omvandla dem för att hänga upp dina halsband och hängen. Det är bara att hitta krokar att skruva fast i botten, så är du klar.

5. Fågelbur smyckeshållare

Fågelbur smyckeshållare

Fågelburen är en ovanlig smyckeshållare, men dess metallram är mycket effektiv för att hänga upp alla slags smycken. Om du har en oanvänd bur till hands kan du använda den för att organisera din smyckessamling på ett enkelt sätt. Du kan också måla den i en valfri färg för att skapa en dekorativ stil när du förvarar dina smycken.

Slutsats

Som du har sett är det inte svårt att bygga en smyckeshållare i sig självt. Med några förvaringsidéer och några saker som du kan rädda kan du göra vackra och enkla smyckesorganisatorer.

En väggmonterad smyckeshållare kan spara tid och dekorera ditt rum. Om du hänger upp dina smycken slipper de trassla ihop sig och du hittar dem snabbare än i en låda. Fler och fler människor har armband, halsband eller örhängen i silver. Men de planerar inte alltid hur de ska organisera dem.

Så om du vill kombinera dekoration och förvaring, välj en gör-det-själv-smyckeshållare som passar din smyckessamling. Om du inte är nöjd med dem som finns i den här artikeln kan du titta på internet. Det finns många originella idéer för DIY-smyckeshållare som kvinnor delar med sig av. Nu har du ingen ursäkt för att inte förvara dina små skatter med en smyckeshylla.

Du kanske också gillar den här artikeln: 7 tips om hur du förvarar örhängen

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.