Fri leverans i Sverige

Din varukorg är tom.

Varför inte prova en av dessa produkter ?

7 Tips för att Förvara dina Örhängen

7 Tips för att Förvara dina Örhängen

I en tidigare artikel delade vi med oss av 5 tips för att förvara dina smycken. I dag tittar vi på hur du bäst organiserar dina örhängen.

De flesta kvinnor har någon gång i livet förlorat ett örhänge, oftast bara ett, vilket gör det oanvändbart utan paret. Om vi förlorar dem måste vi köpa nya.

Alla som bär örhängen regelbundet vet att det är svårt att hålla ihop alla örhängen om du inte har hittat det perfekta förvaringstricket för örhängen.

I den här artikeln hittar du enkla och kreativa lösningar för att skapa din egen DIY-örhängehållare. Om du inte tycker om att pyssla eller inte har tid, kan du välja mellan våra örhängehållare !

örhangeshallare

Följande förvaringsidéer visar att det är möjligt att förvara smycken på ett bra sätt och ändå se bra ut i hemmet.

Det kan vara otroligt enkelt att skapa en örhängehållare. Örhängen är ett av de roligaste smyckena att komplettera. Örhängen är det smycke som kvinnor bär mest regelbundet. När din samling har vuxit med åren kan du tyvärr ha tappat bort några örhängen om du inte hade ett bra sätt att organisera dem.

Med hjälp av våra tips om hur du gör din egen smyckeshållare hittar du snabbt ditt favoritpar utan att behöva slösa tid på att leta. På så sätt kan du också hålla dem i bättre skick under längre tid.

1. DIY örhängehållare: Ram och Nät

DIY örhängehållare - ram och nät

En mycket användbar och lätt att göra DIY-örhängesorganisator. Även om du inte är duktig på gör-det-själv-arbete. Köp en billig ram, trådnät eller kycklingtråd. Sätt fast trådnätet eller hönstråden på insidan av ramen och använd den för att hänga upp dina hängande örhängen. För att göra din örhängehållarram ännu vackrare kan du rama in en bild bakom nätet som bakgrund.

Den här örhängehållaren i ståltrådsnät kommer att vara mycket användbar för att snabbt hitta dina smycken och kommer att bli en fantastisk dekorativ DIY-örhängehållare för dem som gillar att pyssla och göra hemgjorda förvaringsutrymmen. Den här örhängehållarramen kommer att göra dig glad varje dag när du väljer dina smycken.

2. DIY örhängehållare: band

DIY örhängehållare - Band

Om du undrar hur du ska förvara dina örhängen eller din piercing när du tar ut dem har vi en snabb och effektiv lösning. Skapa den här enkla örhängehållaren för dina örhängen med en bit band. Välj en tjock bit som inte går sönder när du trycker in örhängena. Du kan sedan sy fast en slinga på en ring och hänga den på väggen eller i ett skåp. Du kan också hänga upp den med en nål om den är mer funktionell än dekorativ.

3. DIY örhängehållare: osthyvel

DIY örhängehållare - osthyvel

För att göra en bra diy örhängeförvaring med tillbehör som vi alla har hemma, visar det sig att ett osthyvel fungerar perfekt. Du kan använda ett platt rivjärn för att hänga upp det på väggen. Du kan också använda ett rivjärn på din byrå. Lägg till lite sprayfärg för att göra den snyggare och du har en originell DIY-örhänghållare.

4. DIY örhängehållare: Pennkopp

DIY örhängehållare - pennkopp

För en liten örhängehållare kan du använda en pennkopp i metall. Du kan också förvara andra smycken i koppen. De små hålen är perfekta för att förvara dina örhängen. Om du behöver något större kan du också använda en metallbehållare. Ett snabbt och enkelt sätt att förvara örhängen som alla har hemma.

5. DIY örhängehållare: Kork

DIY örhängehållare - kork

Om du letar efter ett smart sätt att använda dina gamla vinkorkar är den här örhängena med kork perfekt för dig. Du kan klistra in korkarna i en ram. Du kan också fästa dem på ett snöre för att hänga upp dem. Oavsett hur du väljer att koppla ihop dem är kork det perfekta materialet för örhängen, halvringar, örhängen, örhängen och krokar. Du kan till och med lägga till fler smycken om du sätter in extra krokar i korken för halsband eller armband.

6. DIY örhängehållare: Ugnsställ

DIY örhängehållare - ugnsställ

Det visar sig att några få apparater i köket kan vara nyckeln till perfekt organisation av örhängen. En hylla från ett gammalt kylskåp eller en galning är den perfekta hållaren för att hänga örhängen. Om du vill lägga till din egen stil kan du lägga till lite färg med målarfärg. Den här hållaren kan hängas på insidan av en skåpdörr eller helt enkelt på väggen för enkel åtkomst, oavsett om det är för hängande örhängen i silver eller andra smycken. Den här praktiska örhängehållaren kräver inga särskilda färdigheter. Allt du behöver är ett bra rutnät och lite färg!

7. DIY örhängehållare: Järnväg

DIY örhängehållare - järnväg

Om du letar efter ett estetiskt tilltalande sätt att organisera dina örhängen kan den här DIY-örhängenlådan vara den perfekta följeslagaren för dina smycken. Du kan göra din egen med en grunda låda eller bricka, filt eller sammet och några stänger av metall, kartong eller trä. Tyget ska vara tätt lindat runt dymlingarna och fästas. Ställ sedan upp dem i lådan. Den här fina örhängeboxen kan visas eller förvaras som du vill. Den kan också användas för att förvara dina ringar.

Du kanske också gillar den här artikeln: 5 tips på hur du gör en enkel smyckeskrin

Nu är det dags att organisera dina örhängen perfekt !

Om du har en samling örhängen som inte längre får plats i ditt smyckeskrin eller om du låter dem ligga runt omkring dig, kan du fundera på den här smarta DIY-guiden för att organisera dina örhängen. Visa upp dina örhängen på din sovrumsvägg i många år framöver utan att någonsin tappa bort dem igen. Vi hoppas att dessa idéer hjälper dig att organisera dina örhängen. Glöm inte att kolla in våra vackra och originella smyckeshållare.

 

Smyckeshållare

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.