Fri leverans i Sverige

Din varukorg är tom.

Varför inte prova en av dessa produkter ?

5 Tips för att Förvara dina Armband

5 Tips för att Förvara dina Armband

Hur förvarar man armband ?

I en tidigare artikel förklarade vi hur du förvarar dina örhängen. Idag fokuserar vi på hur du förvarar armband.

Armband är en av de mest eleganta modeaccessoarerna nuförtiden och har sedan länge ersatt den vanliga armbandet i Indien. Ett mycket elegant smycke som framhäver dina händers skönhet. Idag är armband mycket populära bland flickor. De har alltid varit ett av de viktigaste valen när det gäller vad man ska ha på sig. När du väljer en bör du tänka på att beroende på deras värde kan det vara viktigt att investera i förvaring för att bevara dem längre och undvika att de går förlorade. Det är bra att ha olika typer av armband, särskilt när du vill dra uppmärksamhet till din handled och visa elegans och stil.

Smyckeshållare

När det gäller olika typer av armband finns det många olika vackra stilar som brasilianska armband, armband, manschetter, pärlbandsarmband och etniska armband. Om du känner till skillnaden mellan alla dessa produkter kan du veta hur du ska förvara dem på rätt sätt för att hålla dem i perfekt skick så länge som möjligt.

Armbandets historia

Även om det modernaste armbandet har sitt ursprung i Indusregionen i Indien har ett 40 000 år gammalt stenarmband hittats i Sibirien och tros ha burits av Denisovan-människan.

Armbandens historia

Armbanden har också hittats i forntida maya-, mauryanska, romerska och indiska ruiner. Detta historiskt betydelsefulla föremål är ett av de äldsta smycken som någonsin upptäckts. Forntida armband tillverkades av lera, sten, skal, koppar, glas och andra liknande material.

De bästa hantverkarna i många kulturer använde sina färdigheter för att skapa armband som fortfarande bärs idag. Denna historielektion börjar med en grundläggande definition: Det engelska ordet "bracelet" kommer från det latinska ordet "brachium", som helt enkelt betyder "arm".

1. Förvaring av armband: armbandshållaren

Armbandshållare

Den mest kända och säkert mest praktiska armbandshållaren används ofta av yrkesverksamma, men även av smyckesälskare. Om du har en stor samling armband kan du med den här förvaringsanordningen förvara en stor mängd smycken samtidigt som den är estetiskt tilltalande. Det finns många olika typer av armbandshållare: trä, metall och till och med sammet. Vanligtvis är det en horisontell bar där du bara skjuter in dina armband i ett efter det andra. En elegant förvaring för dina värdefulla armband.

2. Förvaring av armband: Avtagbar hållare för armband

hållare för armband

Den är till stor del inspirerad av armbandshållaren och har fördelen att den är mer lättillgänglig för att du ska kunna förvara dina armband och klockor snabbare. Kuddarna placeras på stöttorna, som i de flesta fall är gjorda av trä. De är också utmärkta som manschettarmband och ringhållare för din smyckessamling.

3. Förvaring av armband: väggmonterad smyckeshållare

Väggmonterad smyckeshållare

Den väggmonterade smyckeshållaren blir allt mer modern tack vare sin moderna stil och framför allt tack vare det utrymme den sparar oss. Den är lätt att hänga på väggen och sparar mycket tid.Krokarna på bottenvåningen är idealiska för att hänga upp armband och halsband. De erbjuder också ett brett utbud av förvaringsmöjligheter för dina örhängen. Om inte alla har plats för ett smyckeskrin, kan du säkert hitta ett litet utrymme på dina väggar för att hänga upp din smyckeshållare.

4. Förvaring av armband: smyckesträd

smyckesträd

För att avsluta på en bra nivå presenterar vi det viktigaste tillbehöret för att förvara smycken och armband. Smycketrädet är utan tvekan en smyckeshållare som är lika praktisk som dekorativ. Placera den på din byrå och dekorera den med dina dyrbara smycken. Det finns ett brett utbud av valmöjligheter, från trä till metall och plast, med många olika stilar. Med dina juveler hängande på det blir det verkligen ett underbart träd!

Slutsats om tips för att förvara dina armband

Som vi har sett finns det många olika sätt att förvara dina armband. Att ha en bra organisation har många fördelar. Du sparar tid varje morgon, undviker att trassla ihop dem, tappa bort dem eller skada dem som lätt blir repade. För att inte tala om att det alltid är trevligare att se alla dina armband förvarade på ett stöd som visar upp dem än i en enkel låda. Välj en armbandshållare som passar din stil och din smyckessamling. På så sätt kan du behålla dina smycken intakta i många år framöver.

På vår webbplats erbjuder vi den bästa förvaringen för dina smycken. Oavsett vilka dina favoritsmycken är så hittar du säkert ett smyckeskrin eller en smyckeshållare som passar perfekt till dina smycken. Handgjorda med innovativa material och ovedersägligt kunnande. Du kan förvara dina smycken hemma precis som i en smyckesaffär. Om du vill bevara glansen hos dina små skatter under årens lopp och samtidigt ge din inredning en originell touch, besök vår webbplats.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.