Fri leverans i Sverige

Din varukorg är tom.

Varför inte prova en av dessa produkter ?

3 Tips för att Hänga upp Smycken

3 Tips för att Hänga upp Smycken

Hur man hänger upp smycken ?

Smycken är en av de saker som alltid är irriterande att lägga undan. Varje gång du plockar upp ett halsband tar det alltid 10 minuter att reda ut det från de andra, och när du sätter ihop dem blir ringar och armband också väldigt snabbt oorganiserade. Ju fler du har, desto svårare är det att hitta dem om du lämnar dem i en låda eller ett skåp.

Våra 3 bästa idéer för att hänga upp dina smycken

För dig som vill ha lite mer ordning i ditt liv när det gäller modeaccessoarer som smycken, ger vi dig i den här artikeln tre tips för att hänga upp dina smycken. Det är slut med att behöva reda ut och leta i all oändlighet efter den bit du vill ha. Med de här unika idéerna för att hänga upp smycken kan du hitta exakt det du letar efter utan att behöva reda ut dina smycken på ett ögonblick. Större delen av din samling kan placeras på samma hylla så att du inte behöver leta över hela huset efter de smycken du vill använda.

Hur man hänger upp smycken

Hur du hänger dina smycken: smyckesträd

Ett smyckesträd är ett av de mest dekorativa sätten att hänga de silversmycken du bär varje dag inom räckhåll. De många grenarna gör det lätt att hänga upp alla slags smycken. Välj en som matchar längden på dina halsband. Denna tidlösa förvaringsenhet tilltalar många kvinnor på grund av det originella utseendet som den ger med dina smycken hängande på den. Den finns i massivt trä, metall och till och med i plast. Om du vill göra din egen smyckesförvaring rekommenderar vi vår artikel om hur du gör ditt eget smyckesträd. Genom att göra den själv kan du vara säker på att den passar perfekt till din smyckessamling och din inredning.

Smyckesträd

Hur du hänger dina smycken: hängande av smycken på väggen

Ha din smyckessamling i åtanke så att du slipper leta för länge efter de smycken som du vill ha på dig under dagen. Bekämpa morgonrusningen genom att organisera dina vackra smycken så att det är lätt att se dina halsband, örhängen i par och vardagssmycken som armband. Många kvinnor har tyvärr inte tillräckligt med utrymme i sina hem för att visa upp sina vackra smycken på en byrå, en hylla eller ett toalettbord. Lyckligtvis finns det för dem som gör det en platsbesparande väggmonterad smyckeshållare. Den har ett stort förvaringsutrymme direkt på väggen. Det är bäst att förvara halsbanden individuellt så att de inte trasslar ihop sig. Det hjälper dig också att lättare hitta det du letar efter.

hänga upp smycken på väggen

Du behöver inte lägga allt i ett stort smyckeskrin på din byrå. Dina små skatter förvaras separat och pryder din vägg med vackra hängande smycken. Om din garderob är tillräckligt stor kan du överväga att hänga dem inuti med ett mindre väggfäste. Detta förhindrar också att damm kommer in på dina smycken.

Om du vill veta mer om hur du förvarar smycken kan du läsa våra bästa tips om hur du förvarar dina smycken.

Hur du hänger dina smycken på väggen

Hur du hänger dina smycken: smyckeshållaren på ett stativ

Om du vill visa upp dina smycken som om de vore i ett skyltfönster rekommenderar vi att du förvarar dem på ett smyckesställ med sammet eller guld. Den har krokar för att hänga upp dina smycken ett och ett. Det är en bra kombination av funktionalitet och dekoration. Häng enkelt upp dina ovanliga smycken som månstensjuveler och dekorera ditt hem med deras eleganta stil.

idé för att hänga upp smycken

Det finns en rad olika modeller som är speciellt utformade för örhängen, halsband, armband och ringar. Du kan välja mellan en mer allmän smyckeshållare som passar för flera smycken eller örhängehållare, halsbandshållare och armbandshållare som är anpassade till ett visst smycke. Var och en av dessa originella hållare kommer att spara dig mycket tid varje morgon, eftersom du inte längre behöver leta efter var du glömde dina smycken.

Smyckeshållare

Smyckesförvaring för alla

Se till att du bevarar de smycken som är viktiga för dig med dessa moderna och praktiska förvaringslösningar. Det bästa sättet att undvika att dina metallsmycken trasslar ihop sig och undvika risken att de går förlorade är att hänga upp dem individuellt. Värdefulla smycken för speciella tillfällen kan förvaras i ett smyckeskrin för att hålla dem dammfria. Smycken som du har på dig minst en gång i månaden är mer tillgängliga på ett monter. Dina smycken kommer att lyftas fram och kommer alltid att vara synliga i ditt rum.

Smyckeskrin

Att organisera dina originalsmycken kommer inte längre att vara en tråkig uppgift. När din samling är väl organiserad behöver du bara lägga dina smycken på plats snabbt. Om du inte har rätt förvaringsutrymme för dina smycken rekommenderar vi att du tar en titt i vår butik. Du hittar eleganta smyckeskrin, smyckeshållare och till och med smyckesträd. Med dessa prydnadsföremål kan du förhöja dina designsmycken när du inte har dem på dig.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.