Fri leverans i Sverige

Din varukorg är tom.

Varför inte prova en av dessa produkter ?

5 Idéer för att Dekorera med dina Smycken

Dekoration med smycken

Vi är ofta på jakt efter de senaste trendiga inredningsdetaljerna för att berika vår inredning. I stället för att köpa nya smycken kan vi enkelt ta fram de smycken som ligger i våra lådor. De kan användas för att ge en originell dekorativ stil när vi inte bär dem. Genom att sätta dem på en display eller på ett smyckesställ kommer hela din inredning att lysas upp av dina smycken.

Dekorera ett smyckeskrin

Även om vissa smyckeskrin i sig själva är dekorativa föremål kan du alltid lägga till din egen lilla touch. Ett smyckeskrin i trä som ska dekoreras kan målas i många olika stilar enligt din kreativitet. Den enda gränsen är din fantasi. Du får en vackert dekorerad låda för att försköna din inredning. Om målning inte är din starka sida kan du välja ett smyckeskrin eller en smyckeskrinväska i läder eller glas, som med sin elegans och feminina stil kommer att pryda ditt rum.

Dekorera en smyckesvitrin

Smyckesbutiker som visar upp smycken använder ofta skärmar för att visa upp de dyrbara smyckena. Dessa estetiska stöd dekorerar perfekt fönstret där de är placerade. Det finns flera kategorier för varje typ av smycken. Det finns smyckesbyster som är gjorda för halsband, hängsmycken och uppsättningar. Smyckesfack används för att visa flera ringar och band. Armringar, manschetter och klockor presenteras vanligtvis med en armbandshållare som är utformad som en rulle som passar handleden. De är vanligtvis klädda i svart sammet eller läder och framhäver skönheten i dina vita smycken. Med hjälp av snygga displayer drar din handgjorda smyckesbutik alla blickar till de trendiga smyckena som visas upp.

Dekorera ett rum med dina smycken

Det finns många tillbehör för att dekorera ditt hem med smycken. Som vi förklarat tidigare kan du använda dina smycken som ett dekorativt element. Ädla örhängen på en smyckeshållare för kvinnor är lättare att komma åt och ser bättre ut än om de ligger runt omkring i lådorna. Våra vardagliga föremål kan också återspegla din passion för smycken med smycken och pärlor som väggdekoration.

Slutsats

Som du kan se är dessa små skatter en dekorativ accessoar när du bär dem, men också när du ställer ut dem hemma. Deras charm förtjänar att vara tydligt synlig, precis som hos din juvelerare. Med en handgjord förvaring som ser ut som du själv blir dina vackra smycken ett med din inredning.

Lämna en kommentar

Observera att kommentarerna måste godkännas innan de publiceras.